Emilia <3

Nattningskaoset

Idag gick det INTE att natta Emilia i spjälsängen, så just nu ligger hon mellan massa kuddar i storsängen efter en nattning på ca 2 timmar. Vet inte riktigt vad som hände, hon var liksom ledsentrött och skrek även när hon hade börjat lugnat ner sig och somna. Hoppas det går bättre imorgon…

Vi har fått sänka ner spjälsängen nu för övrigt. Emilia kan ju ställa sig upp i den och lite smått mot möbler, så vi tar det säkra före det osäkra och förebygger eventuell klättring plus fall. Därför fick vi också möblera om i vårt lilla sovrum, tidigare har spjälsängen stått intryckt vid min sida så vi har fått lägga ner henne på kortsidan, men det går ju inte nu, jag når ju inte! Kan inte riktigt kasta ner henne sista biten direkt 😉 Så nu står byrån bredvid mig och spjälsängen vid vår fotända istället. Det blev bra, faktiskt! Mycket mysigare av någon anledning? Mer space känns det som det blev dessutom. Skulle dock vilja införskaffa mjukt täcke och kudde till hennes säng också, även fast det inte rekommenderas av typ BVC… Nu har hon antingen filt eller sovpåse, men det ger ju ingen mysfaktor till sängen…

IMG_1649

IMG_1651
Mysigt. Men lite kalt. Får satsa mer på nästa lägenhet istället…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s