Emilia <3 · Familj & vänner

Helgmyset

IMG_1632

IMG_1629

Två riktigt bra dagar har jag haft denna helg! Igår var jag och Emilia (som är lite snorig och hängig) hemma hos Sandra och lunchade i ett par timmar. Em var inte alls på gott humör utan var mest gnällig men det var ändå riktigt mysigt. På kvällen kom Hampus hem till oss och käkade middag lite sådär spontant, och blev kvar till 22-tiden eftersom vi hade så mycket att prata om. Idag sågs vi igen eftersom jag och Hampus bestämt att vi skulle ha en dag där bara vi två skulle hänga. Därför gick vi till Broken och åt hamburgare och därefter såg vi Filip och Fredriks film Trevligt Folk på Sergel. Rekommenderar verkligen den filmen – oavsett om man gillar sport eller ej. Så sjukt bra film med både skratt och gråt. Nu är jag nyss hemkommen till en tröttskrikig liten tjej som endast vill vara i mammas famn, dags att natta henne tror jag..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s