Familj & vänner · Mina tankar

Lesson learned

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av den här dagen. Det som var planerat blev inställt och jag känner mig lite ledsen och nere. Som att jag inte kan göra någonting rätt. Det är mycket jag funderar på just nu, en del saker jag skulle behöva ta tag i för att må bättre. Jag är ledsen att allt blir så kryptiskt men det blir ju så när man har en så här oanonym blogg. Allt kan inte berättas hur gärna jag än hade velat. Men i alla fall, jag känner mig lite deppig. Jag som vaknade med värsta härliga fredagsfeelingen imorse…

Jag drog i alla fall igång en storstädning här hemma i morse eftersom det såg ut som ett ovanligt grisigt bombnedslag. Som det lätt gör med en bebis i huset som smular ner hela köksgolvet med rån, slänger leksaker hit och dit och föräldrar som tyvärr tyvärr sällan orkar lägga bebissakerna på rätt ställe med en gång utan istället lägger dem på typiskt bra ställen som soffan, köksbänken och ja, golvet. Nu är det hur som helst på god väg att bli rent och fint hemma, har dessutom slängt ut de värdelösa soffkuddar vi köpte från Ellos före jul. De var tunna, platta, omysiga, med dåligt innertyg som började gå sönder så vadden for ut plus att de redan var helt noppriga. Kul!? Nej, ska inte köpa det billigaste jag hittar något mer, får hellre köpa en kvalitetskudde för 500 kr i månaden än slänga 500 kr i sjön som jag gjorde med de här fyra Elloskuddarna. Så var det med det! Lesson learned.

Ikväll ska vi unna oss varsin semla från bästbästa konditoriet Delselius! Längtar redan…
IMG_1407
”Hjälper till med städningen” ❤

4 reaktioner till “Lesson learned

  1. Du gör massor med saker rätt, det är jag helt övertygad om! Du har en fantastiskt söt bebis och du driver ju din fina blogg till exempel 😉 Hoppas att du kan få upp humöret och njuta av återstoden av dagen! Semlor låter smaskigt! 🙂

  2. Det är bara att prata med mig, om du vill, när du vill ❤ Och du gör massa bra. Tänk vilken fantastisk mamma och trevlig person du är. Toppenglad att vi träffats ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s