Familj & vänner

Luncha med bebisar

… Nej det blev ingen träning igår ändå. Det blev visst jättesvårt för mig att motivera mig till att slita mig från min lilla gosflicka när både My och Towe som jag skulle tränat med fick förhinder… Suck. Egentligen kändes det väldigt skönt att slippa, har ju inte lyckats komma in i träningsmode igen efter julen. Dock gjorde jag faktiskt mammamage-övningar med hjälp av appen! Trist, men det behövs och jag hade skjutit upp det allt för länge.

Den här natten var förjäklig, rent ut sagt. E vaknade MINST en gång i timmen och bökade runt. Så i morse var jag minst sagt slut i rutan… Men vi ville ju ändå göra något av dagen så den spenderade jag och Emilia tillsammans med Towe och lilla Max i stan, vi gick runt i bland annat Skrapan och shoppade och lunchade på Vapiano. Mycket trevligt, även om vi konstaterade att en lunch inte är riktigt lika avslappnande och harmoniskt som förr med diverse gnällbebisar att ta hand om hehe. Emilia kör ju bara korta powernaps (max 40 min) på dagarna så hon blir ganska snabbt gnällig. Dessutom hade jag glömt ta med mat till henne så hon fick amma, vilket hon även fick i morse. Jag upplever inte att det gör henne lika mätt längre, det känns som hon nu måste ha vanlig mat för att bli riktigt mätt… Så på vägen hem köpte jag en klämmis som hon åt ur medan vi promenerade hem från tunnelbanan. Em ääälskar klämmisar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s