Familj & vänner

Träningsmotivation sökes

IMG_1583
Åh vilken energi jag fick av att träffa Anna och hennes lilla Devin! Vi hade så himla mycket att prata om, till slut fick vi slita oss men vi måste helt klart ses igen och prata mera! Jag ÄLSKAR att prata om min och andras förlossningar så det var roligt att göra det med någon ny som inte hört allt hundra gånger hehe.

Tyvärr har jag NOLL energi till träning, men jag ska banne mig dit ändå. Är lite rädd att det ska vara skrik och panik här hemma eftersom Emilia bara accepterar att jag nattar, är också på dåligt humör eftersom chefen på en av förskolorna jag ringde till för att boka in besök dumförklarade mig och sa att de minsann har full verksamhet på sin förskola och inte har tid med oss ”vi har 150 pers i kö, hur skulle det se ut om alla kom hit?? Vi skulle inte få göra annat!” (alla andra förskolor har tagit emot oss med öppna armar)… Och så avskyr jag ju att vara ifrån Emilia. Men jag SKA GÅ och träna! Jag vet ju hur skönt det kommer vara efteråt…

2 reaktioner till “Träningsmotivation sökes

  1. Så tråkigt med folk, dessutom i sin yrkesroll, som inte kan uppföra sig lite trevligt.
    Det hade ju inte varit så himla svårt att på ett vänligt sätt tacka för intresset men förklara att de tyvärr inte har möjlighet till besök.
    Om det är den attityden de har där så var det tur att du fick veta det nu! Hoppas ni har bättre tur med andra förskolor. 🙂

    1. Ja men eller hur? Det är lite så jag känner. Hon sa det också på ett så otrevligt sätt, verkligen suckade över att jag ens frågade. Tur att det inte är vårt förstahandsval 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s