Familj & vänner

Gamla vänner

IMG_1475
Favorit i repris – älskar den här bilden och har den som bakgrund i telefonen ❤

Har snabbsövt Emilia lite så att hon ska hinna få någon sömn innan vi ska dra iväg och träffa min kompis Anna och hennes lilla son Devin. Jag har inte träffat Anna eller hennes tvillingsyster Sofia sedan slutskivan på studenten tror jag (vi gick i samma klass på gymnasiet). Det ska bli väldigt kul! Vi ska mötas upp och ta en barnvagnsprommis i Gamla stan och prata gamla minnen (antar jag?) haha. Eller det blir nog mer bebissnack eftersom hennes son bara är någon månad äldre än Emlan. Kul!

Ikväll tänkte jag, Towe och My ÄNTLIGEN pröva på vattentabata i simhallen, håll tummarna för att Johan lyckas natta Emilia utan mig… Det är så sällan det går utan lååångt panikskrik, eller överhuvudtaget…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s