Emilia <3

Rymmarens dotter (Emilias framtida biografi)

2015/01/img_1557.jpg
Jag gav Emlan lite risoni (pasta i risform) från min lunch för att hon skulle få öva på pincettgreppet och som bonus få lite lugn och ro att äta upp min lunch – här demonstrerar hon hur jävulskt svårt det är med de där jävla små pastakornen.. De hamnar på kinden, golvet och naveln (som jag upptäckte vid blöjbytet. hur!?) men ej i munnen haha.

På väg ut till Värmdö igen. Så mycket som vi hänger där skulle vi ju för all del kunna adressändra dit redan nu – ytterväggarna på vår lägenhet är ju uppe så det är la bara att slänga in posten där nånstans? Heh. Nej men det gäller ju förskolebesöket och nu ska vi till den förskola vi satt som nummer 1 på listan – mycket intressant ska det bli. Det ligger precis vid vattnet med utsikt mot småbåtshamnen och det är ju fint och allt men borde man vara nojig över det? Tänk om Em skulle smita från gruppen och gå ner till vattnet?? Katastroftankarna frodas… Var själv en liten rymmare som liten, första gången jag rymde från min dagmamma var jag 1 år. SJUKT usel dagmamma känner jag, att inte kunna hålla koll på en av typ fem småttingar. Så himla fort kan jag inte ha tultat?? Jag blev iaf hittad av några killar gåendes på trottoaren på väg hem och återlämnad till dagmamman. Fick byta till dagis ganska omgående tror jag hehe. Nu i efterhand är det ju bara en kul historia men fyfan vad rädda mina föräldrar måste ha blivit när de fick höra det?? Tänk allt som kunde hänt! Alla bilar jag passerade, eventuella dummingar som kunde plockat upp mig och gått… Ah. En förälders mardrömmar. Hoppas inte Emilia är lagd åt rymmarhållet.

… Å andra sidan ligger denna förskola mycket närmare hem, och det vore ju väldigt skönt för oss alla om det vore så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s