Emilia <3 · Shopping

Ett riktigt kap

2015/01/img_1564.jpg2015/01/img_1565.jpg

Jag är SÅ NÖJD idag eftersom jag gjorde ett sånt jäkla kap på Iittala-outleten i Gustavsberg. Jag gick och drog en sovande Emlan i vagnen och ”råkade” gå in där för att fördriva tiden. Såg en ”rea på rean”- skylt. Tänkte som vanligt att det är väl den fulaste skiten som ingen köper som hamnar där och inget jag kommer fastna för, men tog mig ändå en titt. Och upptäckte de underbara kastehelmi-assietterna till vrakpris! 1:a sortering! Till saken hör att vi varit på jakt efter nya assietter (pga våra är skitfula och utslitna) och jag hade redan innan tänkt föreslå just de här för Johan. Har gått och eyeballat dem på Cervera i Fältan… Ska jag berätta priset nurå??? Originalpris: 149 kronor styck, reapris 49 kr styck (bara det är svinbra rea ju), dessutom 25% extra rea på hela köpet PLUS lite extra rabatt eftersom jag blev medlem. 440 spänn för 12 assietter! SJUUUKT! Det blir inte billigare än så! Slog självklart till efter Johans godkännande. Är så kär i dessa mormorsaktiga tallrikar ❤

För övrigt var det bra med ett besök på vårt förstahandsval till förskola – eftersom den inte alls levde upp till förväntningarna. Allt kändes mest rätt slitet, ouppstyrt, obrytt och inte alls så bra… Och det gör inget alls eftersom vi knappast har en chans att få en plats där ändå, de tar in ca 8 barn per termin och det är 160 pers i kö… Eh ja. Vi får gå på lite fler förskolebesök helt enkelt!

2 reaktioner till “Ett riktigt kap

  1. Men hjälp viket fynd!
    De där är så snygga! Jag har små frukost/dessert-skålar i samma utförande, så fiint! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s