Familj & vänner

Mammalyx

2015/01/img_1522.jpg
Gårdagens onyttiga men GOOODA lunch på Bun Meat Bun!
2015/01/img_1527.jpg
Emilia diggar gåstolen! Det är kul att komma upp och få gå själv, problemet är ju bara att man då inte kommer åt grejerna på golvet längre, tex plastpåsen i hörnet, och då blir man ledsen…

Idag ska Johan och Emilia ha en pappa-dotterdag tillsammans… eftersom att jag ska åka till Elements Spa på Clarion! Jag ska mysa runt i morgonrock, bada bastu, få helkroppsmassage, dricka juicer och bara MÅ. Medan Johan och Emilia får passa på att bonda lite mer. Jag fick detta i 25-årspresent av Hampus och Nicole förra året, och gav mig själv det som belöning när jag nått ett av viktmålen, men sen jag nådde det har jag hela tiden glömt bort att boka in mig. Så jag är glad att jag äntligen tagit mig tiden! Innan jag ska in på spa:t ska vi bruncha i stan hela lilla familjen också. Så mysig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s