Emilia <3 · Ytligheter

Baby love

2015/01/img_1538.jpg
Snyggast på Spat…. (…)…

Vad skönt det var med massage! Fast jag hade önskat att massören tog i lite mer, jag tillhör de som tycker massage ska göra ont, så det känns som att det gör nån nytta haha. Efteråt stannade jag kvar på Spat, köpte ett ayurvedisk sparitualkit med ansiktsmask, hårolja osv som jag använde medan jag bastade innan jag begav mig hemåt igen. Till min lilla tjej. Tänk att det knappt fanns en tanke i mitt huvud som inte slutade med att jag tänkte på Emilia? Saknade henne samtidigt som det var skönt med egentid. När jag kom hem möttes jag av en gnällig tjej som började GAPSKRATTA av lycka när hon såg mig! Hon sträckte ut armarna mot mig och bara log och skrattade högt och jag blev så rörd av det att jag började gråta. Tänk att få den kärleken tillbaka från sitt älskade lilla barn? Jag är verkligen lyckligt lottad ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s