Allt och inget · Emilia <3 · Familj & vänner

Ännu mera utveckling

2015/01/img_1499.jpg
Iskall och arg kvällsprom med pappa, mamma och morfar!

Det är -8 här ute på landet hos mina föräldrar. Emilia blev jättearg för att det var så kallt och vi nödvändigtvis skulle dra ut henne på promenad vid läggningsdags (kl 19), så det blev bara en kortis innan vi gjorde reträtt till TV-soffan med äppelkaka och vaniljsås och gott kaffe från pappas kaffemaskin. Nomnom! Har förresten blivit jättesugen på att köpa en Nespresso-maskin. Vi har ju en vanlig kaffebryggare (Moccamaster) och det är rent av väldigt trist, det kaffet. Kan ju bero på själva kaffet som är för starkt eller nåt, jag gillar bara väldigt milt kaffe, men varje gång jag blivit bjuden på Nespressokaffe hemma hos någon har jag blivit så himla frälst – fy sjutton vad gott!? Har dessutom hört talas om att de har en ny smak av mintchoklad!? After eight och Marianne är liksom mitt bästa godis så jag skulle ej tacka nej till kaffe som smakar så. Med en shitload av mjölk i, mm! Kanske i nya lägenheten…

Imorgon ska vi åka och hämta en läragåstol som vi köpt på Blocket, jag VET att det inte rekommenderas till bebisar men jag struntar faktiskt i det, Emilia är enbart nöjd när hon får stå och gå, och det blir liksom jobbigt efter ett tag att gå med krokig rygg för att hon ska kunna gå runt och runt. Tror hon kommer bli en gladare bebis av det! Och självklart kommer hon inte få vara i den längre stunder. Dessutom ska vi installera nya bilbarnstolen och skicka tillbaka babyskyddet som vi hyrt (snyft). Idag drog Em sig upp till stående för första gången HELT SJÄLV i spjälsängen, så antar att det är dags att sänka botten längre ner också (snyft igen!). Alltså stortjejen??

4 reaktioner till “Ännu mera utveckling

  1. Vi valde oxå att ignorera de där rekommendationerna pga gå-galen bebis, och hon har utvecklats fint ändå (tycker jag hehe). En har ju inte bebis i gå-stol så superlånga stunder, och det är en så himla kort period de funkar! (Vid nio månader gick vår helst utmed möbler och väggar och höll hand och så.) Hon verkar så härlig er Em!

    1. Men precis, jag tänker likadant. Det är en så kort period så det kan inte göra nån skada tycker jag. Därför vi ska köpa en på Blocket för 150 kr också istället för att köpa ny 😉

  2. Heheee här uppe har vi -20 som varmast just nu 😀 men det går förvånansvärt bra med barnvagnsprommisar ändå. I förrgår drog vi dock en gräns när det var -30. Allt är relativt, de små liven vänjer sig snabbt vid det som är omkring 🙂 /Gällivarebon :))))))

    1. Haha oj ja det var skillnad det!! Så jäääkla kallt! Härligt ändå, hellre riktigt kallt än som vi haft det i Sthlm tills nu, 2+ och slask… Det är så trist! Så Emilia är inte van vid riktig kyla hehe 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s