Allt och inget

Vem är det som går och går men aldrig kommer fram?

2015/01/img_1409.png
Avdelningen ”Facebook-statusar jag förträngt”. Eh? Ironiskt nog verkar appen tycka att det var fina firren… (Använder appen timehop)

Det blir inget förskolebesök idag, de ringde i morse och meddelade att föris är helt lamslagen av vinterkräksjuka!! Bläää bevare oss från den skiten! Vi bokade om besöket till nästa vecka men jag inser ju att väl Em går på förskola så kommer vi inte undan sånt. Ryyyyser….

Vad ska vi nu göra av den här dagen då? Funderar på en promenad fram och tillbaka från Skanstull, behöver ändå köpa skrädmjöl och alla de andra bebigrötingredienserna jag glömde förra veckan. Vill dessutom klå pappa ordentligt när det gäller antal steg (vi använder båda appen Breeze), han kom upp i 18000 steg i lördags. Jag MÅSTE ju överta ledningen! Ska kolla hur långt det är tur och retur till Skanstull…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s