Allt och inget · Emilia <3

En mamma med separationsångest

2015/01/img_1434.jpg

2015/01/img_1435.jpg

2015/01/img_1436.jpg

Det blev en prom till Gullmarsplan idag med vännerna My och Elise till sällskap första biten, till Skanstull kom vi oss inte dock. Fattar inte hur man ska gå från gullmars?? Vägen tog liksom bara slut haha. Höll i och för sig på att få ge upp redan i Blåsut eftersom Emilia då kom på att hon var less på vagnen och vrålade. Men till slut efter att ha haft henne i famnen en liten stund lade jag ner henne igen utan att sätta fast henne (det är det vidrigaste enligt Emilia) och då somnade hon. Väl vid gullmars så orkade jag inte heller mer så då tog vi tuben hem. Helt okej runda ändå!

De senaste kvällarna har Emilia somnat redan vid 19.30-tiden mot tidigare 20.30-21! Vad ska jag göra av all extra tid!? Idag löste jag det med att börja fixa med hennes album äntligen (och äta majskrokar med smör på, smakade smörpopcorn och var alldeles för gott…), dock kom jag av mig när jag inte hittade en blyertspenna och insåg att jag behöver skriva ut fler bilder som ska in i albumet… Det får jag fixa med imorgon kväll. Och köpa en blyertspenna. Så som på översta bilden sover Emilia förresten, i vår säng med madrassen invikt runt om för att hon inte ska ramla ner. Så himla riskabelt att tända lampan för att ta en bild men det gick bra haha. Funderar i alla fall på att snart börja natta henne i sin egen säng. När jag kommer över rädslan för att hon ska känna sig övergiven då hon ligger 30 cm ifrån mig i spjälsängen och inte intryckt emellan mig och Johan i vår säng dvs…

2 reaktioner till “En mamma med separationsångest

    1. Det köpte jag på Bookbinders design i Sickla Köpkvarter! Det kostade lite extra att prägla in Emilias namn och födelsedatun i silver men det var det värt, blev så fint tycker jag. Tror hela alltet gick på 600 kr 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s