Allt och inget · Vikt & träning

Sen söndagskväll

2015/01/img_1405.jpg
Hänger lite avslappnat sådär i Ferrari/pumakläder + skor (present som morbror köpte i Australien redan för ett år sedan och som nu passar)!

Har inte mycket att blogga om just idag. Som så många andra har vi ägnat dagen åt tråksaker som städ och tvätt och så har jag rengjort och servat barnvagnen. Sånt måste man tydligen göra ibland! Det var verkligen på tiden kan jag säga, med kaffefläckar över hela åkpåsen, fågelskit på suffletten och lerstänk över chassi och varukorg. Klart Emlans vrålåk måste vara i skick – nu är den fin och fräsch igen! Imorgon ska vi ta bussen ut till Värmdö för att besöka ytterligare en förskola. Nu har jag ju någonting att jämföra med, så då kanske jag kommer på lite smarta frågor att ställa och inte bara lyssnar och nickar som ett fån åt allt förskolechefen säger…

Den här veckan ska jag också ta tag i träningen igen, Stronger Mama-träningen drar inte igång förrän i mars och så länge kan jag inte vänta. Jag ska, på inrådan av naprapat, träna vattengympa två gånger i veckan. Superpancho, meeeen också superbra träning för den (mig) som har ryggproblem ju! Hittade dessutom något som heter vattentabata (!) i Farsta simhall som låter spännande. Det ska testas på onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s