Familj & vänner · Ytligheter

På väg hem från kalas

2015/01/img_1380.jpg

Exakt en sån här vårkappa (prövade den på H&M i Täby C idag) har jag drömt om i flera år men min snåla sida har inte velat köpa en i en storlek jag inte trivts i. Gissa om jag ska unna mig en riktigt snygg i vår… Dock ej vit. Har ju för sjutton gubbar en kladdig bäbi!

Nu är vi på väg hem med en supertrött tjej i babyskyddet. Vi har varit och firat min kusin Simon som fyllde 21 år med att äta jättegod indisk mat och marängrulltårta, gräddtårta och kärleksmums till efterrätt…. Mmmums! Det blev för övrigt inget barnvagnsköp idag heller, de hade inte Elodies vagn på Big Baby i Häggvik och jag MÅSTEMÅSTEMÅSTE få testköra även den innan jag kan bestämma mig. Johan hade nog kunnat ta lite vilken som helst men det går icke för mig. Icke! Tror dock inte det blir Chicco Liteway trots allt. Lite väl ostadig kändes den, då gillade jag Babyjogger Vue bättre. Ah, återigen – det är en himla djungel…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s