Emilia <3

Mot föris!

2015/01/img_1360.jpg
Har klätt Emilia som en föris-unge idag eftersom vi ska till just en förskola idag och hälsa på! I mitt huvud har tydligen föris-ungar kläder med starka färger och mönster? Det blev gulligt hur som helst! Även om min favvostil när det gäller barnkläder går mer åt Newbie, Livly och Zara kids-hållet. Med inslag av Mini Rodini. Mmmm, fina grejer. Just nu tar Emilia sin efter-frukost-tupplur som hon tar varje dag i min famn och om en kvart ska vi göra oss i ordning och åka. Förskolan ligger bara några minuters bilfärd härifrån och det blir första gången som jag kör själv med Emilia i bilen, har våndats så mycket över det. Tycker det är så läskigt, samtidigt som jag vill vänja mig vid det eftersom det skulle underlätta vardagen ibland att kunna ta bilen. Får öva helt enkelt. Det gör det inte lättare att hon ska sitta i baksätet eftersom Volvo inte rekommenderar att bebisar sitter i framsätet (de kan inte garantera att krockkudden verkligen är avstängd och inte vecklas ut vid en krock). Hade det inte varit för att det är landsväg utan gångvägar hela vägen dit så hade vi promenixat istället, men det känns faktiskt som en större risk än att köra bil. Om hon skulle börja på den förskolan måste vi ju köra henne dit varje dag hur som helst så det är bara att suck it up. Känns superspännande hur som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s