Familj & vänner

Strul/mys

2015/01/img_1308.jpgBästisarna Emilia och Max tar en selfie (usie?) haha!

Det blev väldigt trevligt idag på Öppnis i Stora Blecktornsparken på Söder! Även om jag kände att strulet förföljde mig hela vägen dit. Det var ju totalt glashalt överallt så man halkade bara omkring, allt tog dubbelt så lång tid tack vare det när jag, Towe, Max och Em skulle promenera till Skanstull men bara hann till Skogskyrkogården där vi hoppade på tuben för att komma i tid. Väl där handlade jag på mig en kaffe och en macka pga ingen lunchlåda hemma varpå kaffet ideligen skvimpade ut över åkpåsen tack vare alla gupp i vägen (ingen fara för Emilia dock eftersom jag har så mycket mjölk i kaffet att det knappt är ljummet), så gick med kaffet i ena handen mumsandes på macka, försökte prata med Felicia samtidigt som Emilia skrek av hunger och jag självklart glömt ta med mat till henne, spillde kaffe på mig själv och gav Em små munsbitar av kletet på mackan för att distrahera henne lite. Kände mig lagom strulig, gah! Till råga på allt glömde jag förstås att handla grötingredienser i Ringen. Typiskt. Väl vi kom fram till öppnis var det i alla fall trevligt för både barn och mammor med sångstund och lek.

Pappan i familjen är tydligen kvar på möte på jobbet så jag får hitta på egen mat. Tänker nåt snabbt och enkelt. Tänker gröt, närmare bestämt den som Josefin åt på Nytorget 6 i morse, herreguuuud vad gott det lät! Jag som älskar gröt!

2 reaktioner till “Strul/mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s