Familj & vänner · Ytligheter

Drömmer mig bort…

2015/01/img_1291.png
Här ligger Aruba, i Västindien!
2015/01/img_1288.jpg
2015/01/img_1287.jpg
2015/01/img_1289.jpg
Drömmiga stränder ❤ Längst ner Baby Beach
2015/01/img_1290.jpg
Så himla gulliga hus inne i huvudstaden Oranjestad!

Nej men det kunde ju inte få vara vitt och fint ute nu, såklart. Nu är det återigen slask! Önskar faktiskt att det vore mer som de norrländska vintrarna här i Stockholm. Hellre 25 minus än 3 plus, alla gånger. Nu ligger jag bredvid en sovande Emilia i sängen och våndas. Får så lätt ångestkänslor av kombon vardag + grått, trist slaskväder + inget att göra. Jag måste hitta på lite fasta aktiviteter till oss känner jag, typ öppna förskolan, babyrytmik och sånt. Just för tillfället drömmer jag mig dock några månader in i framtiden istället, bildgooglar helt enkelt Aruba som vi ska till mellan 22 mars – 6 april! Det verkar typ vara det perfekta resmålet för en barnfamilj!? Sån jäkla paradisö! Om man bortser från att det finns skallerormar (!!!) I nationalparken på sydön då. Men vi behöver ju inte åka dit faktiskt. Däremot lockar Baby Beach som passar småbarn pga inga vågor och långgrunt. Dessutom kan man göra utflykter både till Venezuela och Curacao! Ah. Drömmen. Gillar faktiskt också att det är väldigt amerikaniserat, vi kommer inte behöva släpa med flera resväskor med barnmat och blöjor tex, för sånt finns där. Även Dunkin Donuts (hähä) och Starbucks finns där, troligen eftersom amerikaner flockas där ungefär som svenskar flockas på Kreta så det kommer nog mest kännas som att vi är på en extremt paradisisk ö i USA.

Jag gillar också att jag kommer behöva shoppa både bikinis, strandklänningar och sandaler till resan eftersom jag på riktigt inte har något sådant kvar. Allt har rykt i olika utrensningar de senaste åren eftersom jag varit alltför överviktig för att komma i mina gamla bikinis plus inte köpt någon i större storlek. Nu ska det bli roligt att få shoppa kläder i små storlekar igen!

Skärmavbild 2015-01-13 kl. 18.10.50 Skärmavbild 2015-01-13 kl. 18.04.34 Skärmavbild 2015-01-13 kl. 18.11.27
Jag tänker mig en bikini med hög midja. Min mage är full av bristningar och det är inget fel med det men jag känner inte för att visa upp dem hela tiden ärligt talat. Dock bra att den går att dra ner för att sola magen till skillnad från en baddräkt. PLUS retrosnyggt!

8 reaktioner till “Drömmer mig bort…

 1. Hej!
  Vad skönt med en resa!
  Vill bara förbereda dig på att om resmålet är ” amerikaniserat” så förbered dig på att det INTE finns någon barnmat/gröt/välling som du är van vid där. Vi har hus i USA och är ofta där med våra barn och vet hur uselt utbudet på barnmat är där. Vi åker dit nu i tre veckor och fyller en hel väska med bara barnmat… Den fylls dock med kläder och annat skoj som vi shoppar där till hemresan 😉 det är aldrig något problem att förtulla maten, även om det är olagligt att införa mat till USA. Något gång har de öppnat en burk och provat😂 Ha en härlig semester!! Kram

  1. Men är det sant! Jag som läste någonstans att det var ett bra utbud av barnmat och blöjor på Aruba just eftersom det är amerikaniserat, men det kanske inte stämmer då… Måste nog undersöka det närmare, vore skönt att slippa en väska full med bara mat och blöjor 😊

   1. Nu vet jag inget om just Aruba, men som sagt i USA får man ta med sig mat från Sverige. Även i Bahamas och domenikanska republiken så är utbudet på barnmat helt annat än hemma. Mycket innehåller tillsatt socker och en massa färgämnen. Ingen man gärna ger sin bebis!

   2. Tack för tipset iaf, ska kolla på det! Jag räknar dock inte med att hitta typ svenska ekogrejer som Ellas Kitchen där, lite färgämnen och socker tror jag Emilia kan stå ut med i två veckor hehe. *LAT* 😛

 2. Åh vilken härlig grej att se fram emot! Du flyger tvärs över halva jordklotet med din tjej, jag kan tycka att det är ett projekt bara att ta sig in till stan med min lilla 😉 Hon har liksom ett jädra humör och faller utflykten inte henne i smaken, drar hon inte sig för att berätta det!

  1. Haha tro mig, det känns som ett stort projekt, det är därför jag börjar förbereda mig mentalt redan nu på 11-timmarsflygningen med 9-månadersbebis 😄 och jag förstår dig, att ta sig in till stan med bebis är inte alltid en dans på rosor 😉

 3. Ellas kitchen är brittiskt så det brukar man faktiskt hitta utomlands… Problemet med USA är att det inte finns någon riktig mat, bara en massa puréer och mos. Ja ja nog tjatat om detta! ha en underbar resa!

  1. Tar det inte alls som tjat, det är bara bra med en heads up så att vi inte bygger upp för stora förväntningar 🙂 ha det bra på er resa! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s