Emilia <3

Trotsig 6-månaders?

2015/01/img_1266.jpg

2015/01/img_1267.jpg

2015/01/img_1264.jpg

SNÖ! Äntligen ordentligt med snö! Hellre riktig vinter än slask, helt klart. Tänk vad fint det är ute, vitt och ljust och fina små flingor som virvlar ner. Underbart. Jag och Emilia har spenderat några timmar i stan tillsammans med morfarn, han barnvaktade som vanligt Em medan jag renoverade ryggen hos naprapaten. Tycker det är en mysig grej, för efter naprapatbesöket som. I sig inte är så härligt så brukar vi luncha på Thelins i Fältöversten och pappa blir så glad över ostört häng med Emilia. Efter att vi kom hem har hon varit på ett jäkla humör, typ busig på ett trotsigt sätt? Tex så spottade hon bara ut fruktpurén så det sprutade när jag försökte gr henne det. Hon ville inte heller amma, leka på golvet, titta på Babblarna, sova, hoppa hoppgunga, gå omkring eller någonting alls. Vad gör man då? Jag trodde utvecklingsfasen var över nu, Wonder weeks lovade det!

2 reaktioner till “Trotsig 6-månaders?

  1. Eller hur, jag vill stenhårt lita på appen som säger att vi har 4 dagar kvar av denna utvecklingsfas (events)!! Sen förväntar jag mig en solstråle som sover hela nätterna alltid! Eller…nej kanske inte, men när det är som gnälligast vill man ju att det ska stämma…puh! 🙂

    1. Haha ja verkligen, när det är supergnälligt så räknar man ner dagarna och då är det ju aningens jobbigt om det inte stämmer 😉😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s