Familj & vänner

Pärondejt för två

2015/01/img_1188.jpg
Förstår inte varför det alltid blir så här. Voffo? Voffo gör ho på detta viiiset? Ena sockan har flugit all världens väg (RIP sockan </3) och den andra klamrar sig kvar men på halvstång. Ska sluta ha på sockor inomhus, hon har ändå lika varma fötter som jag så det behövs inte!

Det blev en dejt med min stora älskling idag medan lillälsklingen härjade hemma med mormor, morfar, morbror och moster Nickis. Det var kul men konstigt att hänga bara jag och Johan, det kändes också konstigt att det kändes konstigt eftersom vi har haft många år av egentid innan Em kom och gjorde oss sällis. Det var lite som förr när vårt bästa sällskap var varandra förutom att vi saknade den vilda bebin. Hade aningens svårt att koncentrera mig på filmen, tyckte den kändes låååång eftersom jag ville hem till Em igen. Men jag tvingade mig själv att utöva mindfulness med tanken att hon har det bra hemma och jag måste koncentrera mig på filmen som jag velat se länge. Dök lite djupare ner i mina popcorn, dumle och Cola zero som jag unnade mig kvällen till ära, första biokvällen sedan vår babymoon några veckor innan Em föddes. När vi kom hem till morpäronen igen så gick Em genast fram till mig (med hjälp av Nicole) och kastade sig i min famn och jag höll om henne och snosade på henne. Bästaste bästa!

En reaktion till “Pärondejt för två

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s