Familj & vänner

Första pulkaturen

2015/01/img_1257.jpg

2015/01/img_1250.jpg

2015/01/img_1240.jpg

Alltså. Min lilla bebis är så stor att hon åker pulka?? Det här var liksom en av de saker jag såg framför mig och längtade efter innan vi bestämde oss för att skaffa barn – en lelle inbyltad bebi i en lelle pulka med fårskinn i. Det är ju sååå gulligt! I mina fantasier så skrattade dock bebisen och tyckte det var kul men Emilia var mer konfunderad – typ vad är det här för en konstig vagn, varför sitter jag så nära marken, varför är mamma och pappa så långt framför mig, vad är det där vita, kalla, mjuka under mig? Hon såg i alla fall mest clueless ut.

Vi drog henne en liten liten bit, ett par hundra meter, och sen tag jag henne och pulkan under armarna och gick och hälsade på Johanna och lilla John. Min pappa är delägare i ett företag och Johanna är dotter till en av de andra delägarna så vi har träffats litegrann under årens lopp men inte jätteofta. När jag träffade Johanna och John i juni förra året, när jag fortfarande var gravid, så var det första gången på 9 år som jag och Johanna sågs – men vi klickade direkt eftersom hon är en sån härlig person och då de bor typ två minuters gångväg ifrån mina föräldrar är det lätt att ses eftersom vi hänger en del på Värmdö. Det får oss också att längta ut ännu mer till Värmdö – jag och Emilia har ju redan fantastiska kompisar som vi vill hänga med! Vi har pratat om att Em kanske ska börja på Johns föris på Värmdö så vi ska dit och hälsa på när jag tar mig för att faktiskt ringa och boka in en tid haha. Det vore så kul om John och Emilia hittade varandra när de blir äldre! Vi fikade i alla fall med dem, eller snarare kröp omkring på golvet med barnen, och sen blev det en liten pulkatur tillsammans. Mysdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s