Shopping

Det var ju rea, så jag slog till…

Skärmavbild 2015-01-11 kl. 14.28.09 Skärmavbild 2015-01-11 kl. 14.28.31

… På vinterkläder alltså. Jag hade egentligen tänkt att vänta till nästa vinter men så hittade jag den här jackan och de här kängorna som ska vara varma och vind- och vattentäta på Sportamores rea – 1100 kronor rabatt blev det sammanlagt! Rackarns bra om jag får säga det själv. De ser ju rejäla ut också, precis vad jag behöver. Jag måste ju få hem och testa dem först men om de verkar bra så får min svarta gamla dunjacka som släpper fjädrar överallt ryka all världens väg och min gamla Canada Goose-jacka kanske går att sälja? Vinterskor har jag inga som är anpassade för det svenska blötsnö-vädret. Jag har ett par Uggs som blir sjöblöta sekunden man går utanför dörren vilket gör att jag inte använder dem utan istället går runt i gummistövlar med broddar på eller gympaskor om det inte är alltför slaskigt. Ja. Varför skulle jag vänta nu igen? Förvisso bryter jag (ÅTERIGEN) köpstoppet men jag försvarar mig med att man behöver vara ordentligt klädd på vintern och att det var REA. Jag är därför ursäktad 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s