Allt och inget

En smula gråtig

Eftersom jag är en smula trött. Vaknade vid 01:40 i natt av sms eftersom jag GLÖMT STÄNGA AV VIBRATORN. Tack och hej leverpastej sömnen – klarvaken fram till Johan gick till jobbet vid kvart över 5. Hann till och med bråka lite med honom innan han gick. Och notera hur mycket Emilia vänder och vrider på sig i sömnen, hon snurrar från sida till sida, får nappen, lugnar sig några minuter, och börjar sedan vrida på sig igen. Hon verkar nästan sova bäst fram tills 1-2? Kanske borde man lägga sig tidigt på kvällarna egentligen och utnyttja tiden hon sover bäst. Eller försöka mer med egen säng om det är oss hon blir störd av. När Johan gick så hade hon vaknat men jag la ner henne och lät henne äta lite och så somnade vi om. Vaknade som vanligt vid halv 8 av att hon rullat över till mage, snickesnackade och drog mig i håret. Jag gjorde allt för att hon skulle somna om men det var kört – det var bara att gå upp. Började gråta lite eftersom bananerna som jag alltid har på frukostyoghurten var slut. Struntade i den skål yoghurt jag hällt upp och gjorde mannagrynsgröt istället. Det mesta kokar över med lite nya tårar från min sida, resten äter jag upp med en shitload av socker och kanel.

Jag och Johan skulle haft vår första barnfria kväll tillsammans och kollat på The Hobbit ikväll men jag ställde in det. Känner mig megatrött och känslostörd och vill bara sova. Känner på mig att bion bara skulle bli en dyr biljett till ostörd sömn annars…

3 reaktioner till “En smula gråtig

  1. Stor kram till dig! Det är så jobbigt när man inte får/kan sova! Sen tycker jag det är rätt ohyfsat att sms:a mitt i natten. Man ringer ju inte folk vid den tiden, så varför är sms okej? Hoppas du kunnat vila lite nu under dagen.

    1. Det var från en kompis som befinner sig på andra sidan jorden, så det är ju inte hennes fel. Får skylla mig själv helt enkelt som inte tänkte på att stänga av vibrationerna 😦

  2. Precis så sover min Iris också! Snurr hit och dit, in och ut med nappen i omgångar. Början av natten brukar vara bäst så jag försöker somna samtidigt + lägga henne hyfsat sent för att maxa sömnchanserna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s