Emilia <3

En ålande bebis

2015/01/img_1171.jpg
Min gullefia som får mig att må så bra, även fast jag egentligen är helt trött och slut som artist.

Lång dag idag, inte mycket till sömn. Em ville endast sova i vagnen utomhus i förmiddags, så jag fick mig en promenad i alla fall. Resten av tiden har jag försökt dra ner på mina krav på mig själv, detta måste inte vara en superrolig dag för Emilia, man får ha trötta och tråkiga dagar. Em har dock kompenserat bra med att göra stora framsteg i utvecklingen idag! För det första så har ena tanden kommit fram väldigt tydligt nu, den känns verkligen som ett vasst riskorn. För det andra kom Emilia idag på att det är jättekul att ställa sig upp i barnstolen, med fötterna på fotstödet. Inte alls livsfarligt, nejdå! Bälte på alltid hädanefter alltså. Och sist men inte minst så har hon ålat på som sjutton för första gången idag! Både framlänges och baklänges (hon ålade till exempel fast sig under skänken under stora protester, stackarn haha). Så jag har faktiskt varit glad idag trots sömnbristen, men det blir ändå ingen bio. Kanske imorgon..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s