Emilia <3 · Familj & vänner

Hon rullade till rygg!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2015/01/img_1163.jpg
Snö!!

Denna dag har spenderats med några mammor och bebisar ur ena mammagruppen. Bebbarna har dragit varandra i håret, dunkat huvudena i den roliga spegeln i vardagsrummet och vi mammor har fikat GOOOD kladdkaka och krupit efter barnen för att de INTE skulle dra hår och dunka huvudena i spegel haha. Supertrevligt hur som helst! Nu har jag precis kokat och puréat lite barnmat till min lilla Emli-Moo (favvosmeknamnet just nu…). Vi hade nämligen massvis med bär i frysen så jag gjorde en puré på blåbär/banan och en med jordgubbar/hallon/blåbär. Det ska frysas in i iskubslådor så vi har att ta fram när det behövs. Tänkte göra samma sak med katrinplommonen och russinen som samlar damm i skafferiet. Bättre att det kommer till användning 🙂

Imorgon är det äntligen dags för 6-månaderskollen på BVC, då det även ingår läkarundersökning. För en hypokondriker som jag är det uuunderbart, ju mer undersökningar desto bättre så jag får se att hon mår bra (även fast jag märker det själv på ALLMÄNTILLSTÅNDET). Ja. Har hört att de vill veta om bebbarna kan rulla till mage och rygg och Em har ju enbart rullat till mage tidigare pga det är värdo att ligga på rygg tydligen. Men idag, när hon låg mellan oss i soffan medan vi åt middag så rullade hon från mage till rygg! Tre gånger! Snacka om timing haha!

2 reaktioner till “Hon rullade till rygg!

    1. Om den dåliga sömnen bara berodde på magsovandet skulle jag nog hurra nu 😄 tyvärr är det snarare gnyendet, snurrandet, letandet efter nappen som gör det…. Tack ändå för omtanken 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s