Emilia <3 · Shopping

Provkört vagnar!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2015/01/img_1092.jpg/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2015/01/img_1101.jpg/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2015/01/img_1100.jpg/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2015/01/img_1104.jpg
Idag var vi och testade paraplyvagnar på Babyproffsen! De hade alla vagnar vi läst på om förutom Elodie Details Stockholm Stroller som vi ju är mest sugna på. Av de vi testade (tex Maclaren, Chicco, 2Me och Babyjogger) så kändes Chicco Liteway som Emilia sitter i på bilden ovan bäst – stabil, skön att köra, gick bra att köra med en hand, bra liggläge och ordentlig sufflett. Ett väldigt bra alternativ alltså! Men jag kan inte riktigt släppa Elodie-vagnen så vi ska ta en tur till Bonti i helgen och testa den med. Så får vi se sen vilken vi väljer. Vi kom i alla fall ifrån butiken med några inköp, en mjuk plasthaklapp (vi har bara haft en i hårdplast som Em hatar och några i vanligt tyg som inte skyddar från någonting) och en liten liten bebiryggsäck som Em ska ha sina leksaker i på planet till Aruba och även sen när hon börjar förskolan! Allt från Elodie Details (favoritmärket). Jag var tvungen att låta Emilia testa ryggsäcken direkt efter när vi fikade hemma hos Hampus och Nicole, hon var så sööööt i den! Ryggsäcken är så himla himla fin, önskar jag kunde ha den själv, som synes på sista bilden. Inte riktigt lika sött på mig dock haha!

4 reaktioner till “Provkört vagnar!

  1. Vi har en Chicco Liteway som hängt med till Berlin och London, och den har varit toppen! Den har funkat bra att köra på de flesta underlag och M har trivts finfint i den – både i vaket och sovande tillstånd. Skulle bara säga det 🙂

  2. Vi har oxå chicco som resevagn. Sufletten är inte tillräckligt lång när solen står lågt och den klarar inte dåliga vägar. Annars görnöjd. Den har hållt genom 22 resor, jag är helt chockad själv. Den känns ju billig och ranglig, men skenet kan bedra 🙂

    1. Aha, intressant! Sånt där vet man ju inte när man kör runt vagnen på plant butiksgolv liksom 😊 måste få klämma och känna lite på Elodie-vagnen men kan absolut tänka mig Chicco också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s