Familj & vänner

På väg till födelsedagskalas

Igår efter att vi hängt i Sickla med Johanna och John så hämtade Johan upp oss och spenderade kvällen hos mina föräldrar igen. Saknade dem direkt när vi kom hem i förrgår, det är så härligt att se dem med Emilia, de nästan bråkar om att få ta hand om henne och älskar henne verkligen vilket värmer i hjärtat. Dessutom är det väldigt skönt med avlastningen, mamma är väldigt bra på att få Emilia att somna, anmäler sig alltid frivillig att byta blöja och leker och myser. Det har varit jätteskönt nu under julen när vi sovit över hos dem mycket, efter att ha gått upp med Emilia tidigt på morgonen har jag liksom kunnat lämna över henne till mamma eller pappa och sen somna om i 2-3 timmar. De har varit helt lyriska över att få ta hand om henne så mycket så det var helt perfekt.

Idag väntar härligt nog födelsedagskalas på Kungsholmen för en av våra fina mammavänner med tillhörande mamma- och bebishäng. Precis vad som behövs en trist januaridag som denna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s