Familj & vänner

Ett hjärtligt vardagsdagsgrattis till mig!*

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2015/01/img_1040.jpg
Sittränar med massa kuddar omkring = gör inget när hon ramlar!

Hade en så himla härlig förmiddag med Emilia idag. Vi lekte, sprallade, hoppade i hoppgunga och gick omkring hand i hand i lägenheten innan Emilia blev trött och ville sova varpå vi lade oss ansikte mot ansikte i soffan. Em är ju så pillrig av sig och vill gärna greja med ens ansikte, så också nu, hon tog tag i mina ögon, mina läppar osv och helt plötsligt körde hon in hela näven i min mun haha! Jag började skratta, hon började skratta och sen låg vi där och skrattade tillsammans medan hon pillade i mitt ansikte. Hon skrattade i säkert 5 minuter, så länge har hon aldrig skrattat förut. Fick en sån otrolig euforikänsla, ”här ligger jag och tokskrattar tillsammans med mitt barn” liksom. Heeeelt fantastiskt.

Därefter åkte vi till… en galleria förstås haha! Vi åkte till Sickla köpkvarter tillsammans med Johanna och hennes son John som är lite över ett år gammal. Vi följde med dem runt på bland annat Best of Brands, Himla och Panduro när de handlade men faktiskt så lyckades jag hålla mig ifrån att handla någonting. Det var svårt ibland, som när det var rea på en superfin klänning som jag sneglat på hela hösten på Polarn och pyret… Men jag var stark och höll hårt i plånboken.

* En sång från min bästa Disneyfilm Alice i Underlandet! Man har en födelsedag om året men man har 364 vardagsdagar och det är ju det som påskharen och den galne hattmakaren firar med sin ständigt pågående tebjudning. Det känns som en positiv och bra livssyn som behövs dessa gråa, slaskiga januaridagar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s