Familj & vänner

Gott nytt år!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0961.jpg
När telefonen åker fram är man i alla fall alltid glad. Hon får posandet i modersmjölken haha!

Utmattad efter att ha försökt roa kinkig bebis som gnällt hela tiden denna dag men ändå glad för att det är nyårsafton (ja så glad man kan vara när man inte är så förtjust i konceptet säga hejdå till gamla året…). Vi fick i alla fall en paus från gnället när vi var ute på barnvagnspromenad tillsammans med Johanna, lilla John och deras hund. Emilia somnade i vagnen och John satt lugnt och kikade sig omkring i sin vagn så mammorna kunde tjattra om allt möjligt. Så härliga vänner!

Hummern har vi ätit redan och nu förbereder pappa huvudrätten medan jag ammar Emlan till sömns. Fattar inte hur jag ska kunna hålla mig vaken till midnatt (vilket jäkla nattsudd!? Länge sen jag la mig så pass sent haha!) men jag lär väl däcka kl 00:01 år 2015 antar jag. Och det känns helt okej! Gott nytt år på er allihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s