Allt och inget

Bloggen 2014

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0876.png

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0879.png

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0877.png

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0875.png

Herregud vad min lilla blogg har vuxit detta år! Från att typ min mamma och Jos läste bloggen i början av året till att ha ett par tusen läsare i veckan i dagsläget – det är jättemycket för mig! Och jag tycker det är megamycket roligare att blogga nu när jag vet att folk (ni <3) läser och kommenterar. Jag måste tacka bästa Josefin Knave för besöksökningen, utan hennes länkningar hade det aaaaldrig hänt hehe! Men tydligen kommer trafik även från fina Angelica Lagergren, Johanna Frölander och Ina Hols så de vill jag ju också tacka 🙂 Här ser ni lite av mitt bloggår i statistik, bland annat med en lista på mina mest lästa inlägg.

Jag blev faktiskt lite förvånad när jag såg att mitt inlägg om BB Sophia var populärast men egentligen är det inte så konstigt, om man googlar på BB Sophia för att få läsa om folk som ska/har fött där så kommer man kanske förr eller senare hit. I inlägget ville jag få rätsida på om det verkligen är ett bra och säkert ställe att föda på efter alla turer i media under våren och kom fram till att det absolut inte är sämre än nåt annat BB (i mina ögon är det bättre på många sätt). Jag tycker fortfarande att inlägget stämmer för övrigt, det blev ju så att jag födde där och både jag och Johan är så rakt igenom nöjda med dem (dock har två av mina vänner riktigt dåliga erfarenheter av en av neonatalläkarna där – men jag tror att hen är anmäld nu), jag kommer definitivt välja BB Sophia igen nästa gång om det finns plats då! Även min förlossningsberättelse (del 1, 2, 3), önskelistan till Emilias dop och inläggen om inredning är ni många som läst!

De inlägg som fått mest kommentarer är inläggen jag skrev om inredningsshoppen Bokompaniet (som nu gått i konkurs) och alla turer kring beställda varor som aldrig kom, utebliven kontakt och så vidare. Det har bara fortsatt droppa in kommentarer från besvikna personer som beställt därifrån som aldrig fått vare sig varor eller pengar tillbaka. Hoppas på att alla fått det nu!

Ett riktigt spännande bloggår har det varit för mig, hoppas på att 2015 kommer fortsätta i den andan! Tack alla ni fina som läser och kommenterar, det hade varit så mycket tråkigare utan er! Hoppas ni alla får ett riktigt härligt 2015!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s