Shopping

På väg till mellandagsrean…

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0805.jpg

… På Royal Design i Kungens Kurva med ett presentkort från mina föräldrar att sätta sprätt på! Vi MÅSTE köpa nya bestick, framförallt FLER. Vi kan liksom inte vara fler än 6 personer på middag hemma hos oss pga… bestickbrist… eh… Så nu ska vi shoppa ett riktigt storpack av nåt kvalitetsmärke. Av samma anledning skulle vi behöva köpa fler assietter, tallrikar, kaffekoppar… Vi har helt enkelt inte haft så många gäster förut men en liten bebis gör tydligen att folk flockas hemma hos en hehe. Nyuppkommet behov alltså. I övrigt får vi väl se vad vi hittar… (gnuggar händerna av förväntning…) Emlan är i alla fall hemma i mormors och morfars lugna vrå, tyckte hon skulle slippa reahetsen. Senare idag ska vi träffa fina vännerna Johanna med lilla J och sen åka hem till vårt eget lilla bo och packa upp julklapparna äntligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s