Emilia <3

Utvecklingen fortsätter…

Två små framsteg har vår lilla bebi hunnit med idag och igår, här vilar vi inte minsann! På självaste julafton tittade första tanden fram som en liten, liten pigg. Knappt synlig för blotta ögat, men den är där! Jag tror (hoppas) på att det är därför hon varit gnällig konstant de senaste dagarna. Det känns som att hon bara pendlat mellan gnäll och skrik, hon har till och med utvecklat en ny typ av pipigt gnäll som hörs hela tiden och bara varit glad korta stunder emellanåt. Antingen är det det eller fasen som appen Wonder weeks säger att hon är inne i nu (”relationships”). Det kan ju medföra en hel del gnäll enligt appen… Appen säger även att det är ”väldigt normalt” att känna sig helt utmattad efter att hon gått igenom denna fas.. Kan skriva under på det redan nu!

Det andra framsteget hände för bara en timme sedan. Emilia satt i badbaljan här hemma hos sin mormor och morfar och plaskade och lekte med badankorna. Jag satt med mina handflator upp framför henne för att vara beredd ifall hon skulle ramla. Helt plötsligt lägger hon sina händer på mina och tittar på mig, jag tar tag i hennes händer och helt plötsligt drar hon sig själv upp till stående! Jag blev helt chockad! Hon har ju som sagt inte börjat krypa än så att dra sig upp till stående trodde jag kom senare. Därefter fortsatte hon att ställa sig, sätta sig, ställa sig – hon hade gjort en upptäckt och tyckte det var kul att göra det om och om igen! Så duktig tjej. Ah, så stor nu…

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0726.jpg
Lite glad igår i alla fall…

4 reaktioner till “Utvecklingen fortsätter…

  1. Åh vad roligt med utveckling! Här har det också hänt grejer. Vår lilla tjej, som blir 3 månader på söndag, vände sig från mage till rygg för första gången igår 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s