Familj & vänner

Lucka 23: Något jag verkligen ser fram emot det kommande året

Näst sista luckan i Josefins bloggjulkalender! Det är mycket jag ser fram emot under 2015, jag tror på ett bra år! Framförallt ser jag såklart fram emot att följa Emilias utveckling. Om ett år är Emilia 1,5 år, skillnaden från 6 månader är ju enorm! Det är så mycket som kommer hända nästa år – hon kommer börja krypa (om hon inte slutspurtar och klarar av det redan i år haha, för jag kan se att det är på gång!), gå, säga sina första ord, fylla 1 år och utveckla sin egen underbara personlighet allt mer.

Jag ser också fram emot att landa allt mer i föräldraskapet, vara mindre orolig och därmed kunna njuta mer av tiden tillsammans. I höst börjar jag jobba igen, så jag måste verkligen ta vara på den här mammalediga tiden med min lilla älskling, den kommer ju aldrig tillbaka.

Till sist ser jag fram emot att få planera för flytten till vår nya fina lägenhet. Att få komma dit och kika hur arbetet går några gånger, fota och sälja vår nuvarande lägenhet och se hur mycket vi får för den, planera vad vi behöver köpa för nya möbler dit… Just nu säger de att inflyttning blir januari/februari -16, men jag hoppas det blir klart snabbare så att vi får flytta in redan typ i november. Skulle så gärna vilja fira jul i nya lägenheten nästa år!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_6906.jpg
Jag minns när hon bara var ett litet frö i min mage, här i vecka 17 i januari i år. Vi visste ju inte ens om det skulle bli en tjej eller kille än…

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0636.jpg
…Men en tjej blev det och nu är hon redan snart 6 månader!!! Tänk hur mycket hon hinner utvecklas till nästa jul ❤

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_01531.jpg
Nya lägenheten som jag tänker på och drömmer om stundligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s