Allt och inget

Dan före dan före dan

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0672.jpg

Vi hade lite tur i morse, på väg in till stan frågade jag i vår familjechatt på Whatsapp om någon var ledig och ville hänga och då svarade Nicole att hon också var på väg in till stan! Så tillsammans gick vi först till Svenskt Tenn där hon handlade julklappar, tog en avstickare på Åhléns city för amningspaus och hamnade sedan äntligen på Chokladfabrikens popup-café med varsin varm choklad. Jag tog varm vit choklad med grädde och marshmallows! ALLTSÅ! Gudomligt gott. Handlade även på mig lite julpraliner och en marsipangris till Johan som en liten julklapp. Han älskar marsipan nämligen. Imorgon är mamma ledig så då tar vi bussen dit eftersom vi ändå ska spendera några dagar där. Det är alltid lite nervöst att åka buss, men det går nog bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s