Allt och inget

Lucka 20: Djupdyk i instagramarkivet

I tjugonde luckan i Josefins bloggjulkalender så är det dags att dyka ner i insta-albumet och ta fram bild 35, 40 och 61 från senaste bilden och berätta om dem! Jag heter josefinare på instagram om någon vill följa 🙂

Bild nr 35:

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0601.png
Där hittar vi en bild på en av cakepopsen jag gjorde till vår babyshower i somras. Vanligtvis är det väl någon kompis som tar initiativ till en babyshower men eftersom jag inte har något kompisgäng utan typ har en kompis från grundskolan, en från gymnasiet, en från universitetet osv så skulle väl ingen veta vem de skulle bjuda. Därav fick jag dra ihop en själv tillsammans med min svägerska som också var gravid. Jag bakade med litet hjälp av Jos kladdkaka, cakepops, chocolate chip cookies och gjorde chokladdoppade jordgubbar och så hade vi köpt minicupcakes från Cupcake Sthlm. Det blev både gott och trevligt 🙂

Bild nr 40:
/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0602.png
En bild på mig och Johans kusin Johanna som bodde hos oss en helg i våras då vi även var på bio och tog en megastor popcorn som synes på bilden. Johanna är världens gulligaste och vi har fått som en storasyster/lillasyster-relation eftersom vi smsar rätt mycket och pratar om allt möjligt och hon är 11 år yngre än mig. När hon var här i våras var jag höggravid, supertrött, tung, hade ont av foglossning och kunde knappt gå. Inte så trevligt sällskap alltså men hon kommer hit i februari igen (hon bor på Gotland) och då jäklar ska vi hitta på roliga grejer eftersom att jag fått tillbaka krafterna och orken!

Bild nr 61:
/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0604.png
En nostalgibild jag lade ut för ett år sedan från New York. Var ju gravid och insåg plötsligt att det kommer dröja några år innan vi kan åka till NY igen pga blir för jobbigt med bebis eller för litet småbarn som inte orkar heldagar med att åka/gå runt i stan och shoppa, sightseea, äta osv. Har ju tjatat om att NY är min all time favoritstad och det tjatade jag ju då tydligen om redan för ett år sedan 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s