Emilia <3 · Familj & vänner

Julbadet

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0568.jpg
*Filosoferar över meningen med livet ba*

Är det typ jullov nu? Det låter så i flödet från fölk som jobbar i alla fall. Vi firade i alla fall denna sista dag innan julhelgerna med att åka och babysimma tillsammans med Sofie och lilla V från ena mammagruppen! Barnen var jätteglada och tyckte det var kul att bada väldigt länge, vi gjorde massa dyk, åkte rutchkana, simmade med simring och sjöng plasksånger. Därefter var det så kul att småprata med Sofie och V medan vi klädde på oss att det tog närmare 1 timme innan vi var färdiga att gå… Och jag undrade varför Em blev less och skrek? Hehe.

Just nu väntar vi bara på att the babydaddy ska komma hem eftersom vi ska susa iväg och fira lilla julafton med familjen. Vi måste ju liksom komma hem tidigt för att hinna med Emilias numera långa nattningsprocedur… God lill-jul! 🙂

2 reaktioner till “Julbadet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s