Familj & vänner

En slaskig utflykt

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0544.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/51445590/files/2014/12/img_0541.jpg
Glada barn!

Det blev en lite längre promenad än vi tänkt idag, kan det ha varit 2 timmar som vi gick runt runt i Farsta och Sköndal? Sjukt länge, (13000 steg visade stegräknaren när vi kom hem). I slasket från helvetet med gummistövlar och när vi hade 20 minuter kvar till Farsta Centrum där vi skulle fika så gav Emilia upp och gnällde och skrek om vartannat. Så det som började som en trevlig prommis med mammasnack slutade med att jag fick sjunga babblarna-låten (första låten tycker Em är bäst) om och om igen. Ingen annan låt godtogs. När hon tröttnat på den så gick det bra en liten stund till när jag visslade oavbrutet. Trevligt sällskap för Towe, eh.. Haha. När vi sedan äntligen kom fram till centrum så var det glada miner och lekhumör så fort Emilia och Max fick komma upp ur vagnarna. Ingen akut hunger eller trötthet, bara less på vagnen antagligen. Inte konstigt efter 2 timmar dock! Sällan har en fika varit godare som efter den promenaden. Och sällskapet supertrevligt som alltid 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s