Allt och inget

Donuts, nu kommer vi!

IMG_0354.JPG

Idag blir det julklappshandling och donutätning!! Så jäkla pepp! Vi är just nu på väg till Täby Centrum nämligen, har inte varit där på flera år men vad jag hört så har det ryckt upp sig ordentligt tydligen. Men det är helt klart donutsen på nyöppnade Dunkin Donuts som får oss att åka tvärs igenom stan haha 😉 i och för sig är jag inte riktigt lika sugen som jag varit om jag inte ätit ett berg av pepparkaksdeg igår kväll… Jag gjorde degen efter Riddarbageriets recept och nu ska den stå till sig i kylen i minst 1 vecka. Om det finns nåt kvar då det vill säga eh… Det var RÄTT så jäkla gott! I veckan ska jag även baka lussebullar och Rocky road fudge, eventuellt även knäck, eftersom jag bjudit hem ena mammagruppen på julfika hos oss på torsdag. Jag tyckte vi behövde nån form av ”julavslutning” och så vill jag bara baka baka baka! Det är kitchenaiden som gör det så kul tror jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s