Allt och inget

Lucka 6: Djupdyk i albumet…

I denna lucka i Josefins bloggjulkalender ska jag visa upp bild nr 8, 32, 48 och 80 i mitt fotoalbum och berätta om dem. Jag var tvungen att rensa mitt fotoalbum rejält när Emilia kom för att få plats med alla bilder på henne, men det här är några som jag sparat i telefonen.

Back Camera
Bild nr 8: Hååå nostalgi! En bild på mig och Johan första sommaren tillsammans (2010), när vi bara hade varit ihop någon månad. Sjukt fin bild tycker jag fortfarande, gillar paraplyet i bakgrunden. Lite ”under my umbrella”-känsla.

IMG_1710
Bild nr 32: Jag och Erika på Sandras födelsedagsmiddag 2011! Om jag inte missminner mig är det en bucket som står bredvid oss… Tror vi var på restaurangen Koh Phangan??

IMG_4370
Bild 48: Det här var den dagen år 2012 då jag flyttade till Sollefteå där jag sedan bodde i nästan 1 år för att jobba. På bilden står jag utanför dörren till lägenheten jag hyrde. Johan jobbade kvar i Stockholm så under den perioden levde vi i ett långdistansförhållande och sågs max varannan helg. Det var första gången jag bodde ensam och det var rätt svårt att gå från att vara sambo till att bo själv. Är dock sjukt stolt över att jag klarade att bo 50 mil ifrån mina nära och kära och knappt känna någon, jag lärde ju känna många fina människor under året! Superbra erfarenhet.

DSC00357
Bild nr 80: Åh… mitt lilla pyre och jag på BB ❤ Emilia ligger någonstans mitt i det blå ljuset. Hon var ju gul och fick sola solarium i sammanlagt 18 timmar under hennes 3 första dygn. Minns att det var riktigt jobbigt eftersom hon bara ville vara nära, nära och titta på oss med sina stora, vackra ögon och så var hon tvungen att ligga där med ögonskydd på. Så det var väldigt ledset. Tur ändå att tekniken gått så pass mycket framåt att hon slapp ligga på Neo-avdelning utan ändå låg i ett babynest bredvid oss i sängen i vanligt BB-rum. "Solariet" var nämligen portabelt! Så himla smart! Man ser också hur nyförlöst jag var, magen var fortfarande så himla uttöjd..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s