Allt och inget · Emilia <3

I-landsproblem

IMG_0276.JPG

Vad tomt det känns nu när dopet är över? Vad ska jag göra egentligen med all extratid som inte behöver gå till att baka och pyssla på kvällarna haha. Jag ska nog komma på nåt. Jo till exempel M-Å-S-T-E jag ta tag i Emlans fotoalbum, ska göra den kronologiskt ända från första början, dvs från när vi plussade på stickan. Så det kommer ta ett tag och den kommer ju aldrig bli färdig, det är ett livsprojekt att dokumentera Emlans liv! 🙂

Idag måste vi åka och inhandla en ny skötväska efter babysimmet, är så sjukligt less på den vi har (Day tror jag den heter, från Joolz). Det känns lite trist i och med att den är rätt snygg med sina läderdetaljer och allt men det kan inte hjälpas. Den bara tar i däcken på barnvagnen hela tiden så man får gå och dra i den och när man ska sätta Emlan upp måste man hasa bort väskan. Grrr! Vardags-I-lands-problem, japp! Vi ska köpa en Bugaboo organizer istället, den verkar mindre och smidigare och är framförallt gjord för vår vagn. Irritationsmoment no more!

5 reaktioner till “I-landsproblem

  1. Tänkte du sälja din nuvarande skötväska så är jag intresserad, har en jättetråkig som följde med barnvagnen 😁

    1. Ja det var det jag tänkte faktiskt 😊 Den kostade 1200 i nypris så jag tänkte att 400 kr kanske vore rimligt som andrahandspris? Den är ju inte jätteanvänd och gammal 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s