Emilia <3

Nydöpt

IMG_0206.JPG

HERREGUD vilken lång dag detta har varit, och samtidigt har den gått så fort. Idag döptes ju nämligen vår lilla flicka Emilia Helena Josefina! Vi är så tacksamma för alla som kom på dopet och gav sååå magiskt fina presenter och speciellt tacksamma är vi för all hjälp vi fått från gudmor Jos, gudfar Hampus och Nicole som alla ställt upp så himla mycket, inte bara idag utan alltid. Tänk vilka underbara människor vi lyckats samla kring Emilia!? Tacksam var ordet, som sagt. Nu ska vi äta pizza och dricka glögg och bara landa efter denna hektiska dag. Vi hörs imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s