Emilia <3

Kräkibäbi

IMG_0178.JPG

Nu har vi (nog) handlat allt inför dopet, Emlan fick hänga med i kundvagnen, dock inte i den ovan utan i en med ”babyskydd”. Hon är lite liten för att sitta själv än 🙂 Vi köpte även havregröt till henne och gav kanske 1 liten tesked när vi kom hem och oj vad hon kräktes efter! Det kom i omgångar i typ en halvtimme efter. Undrar vad det beror på? Det kanske var för mycket mat fortfarande? Ska nog höra med BVC imorgon. Då ska vi även hälsa på våra vänner Isabell och Liara i Nacka! Därefter är det dags att sätta igång med bakningen igen… Längtar faktiskt! Det är så kul!

En reaktion till “Kräkibäbi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s