Mat & recept

En rosa cupcake

IMG_9890.JPG

Jag passade på att öva lite cupcakebakning igår med recept från bästkokboken Sweet food and photography som jag tipsade om häromdagen. Eller egentligen var det muffins, ska försöka hitta ett bra cupcakerecept istället, muffins är så kompakta… Prövade även att göra marängsmörkräm som ska vara en lagom söt frosting till skillnad från vanlig med florsocker och Philadelphiaost. Tyckte dock inte den blev söt nog istället… Så jag ska blanda den med hallonpuré eller smält choklad nästa gång för mer smak. Men vad roligt det var att baka!! Så himla kul att få öva upp kunskaperna. Nästa fredag har jag bjudit in ett gäng mammor från en av mammagrupperna för att få öva på att baka cupcakes och tårta. Ser det lite som ett genrep haha. Idag måste vi åka till Panduro igen för sjuttielfte gången, måste köpa bättre tyllar och spritstillbehör bl a. Helt lätt var det inte att spritsa snyggt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s