Mat & recept

Söta tips

Jag är helt besatt av tårtor, kakor, cupcakes och andra bakverk just nu, vill ha massor av inspo inför dopet! Jag är så himla glad för att jag bestämde mig för att baka allt själv istället för att beställa catering – det är ju så himla kul!? På grund av det har jag börjat följa fyra personer som instagrammar så himla fina bakverk. SÅ fint kommer jag aldrig kunna göra, men det är grym inspiration. Tips #1!

IMG_9809.PNG
Copenhagencakes

IMG_9810.PNG
Hellobaked

IMG_9811.PNG
Sugarcoatedmalin

IMG_9812.PNG
Passionforbaking

Faaaantastiska!! Dessutom fick jag en helt underbar bok av Johan, nämligen Call me cupcake-bloggaren Linda Lomelinos ”Sweet food and photography”! Boken är inte bara fylld av fantastiska recept på bakverk utan även tips på hur man stylar och fotograferar maten, nåt jag tycker är himla spännande… Tips #2!

IMG_9813.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s