Hem & inredning

Såpbubbellampa

IMG_9784.JPG

IMG_9783.PNG

När ångesten blir för stark så shoppar jag eller tittar på inredning/kläder har jag kommit på. Försöker fokusera på det ytliga istället för det tunga inombords. Oj vad deprimerande det låter? Så farligt är det dock inte. Jag återkommer i alla fall alltid till den här underbara lampan från House Doctor. Den är fantastisk!? Den skulle vara SÅ SNYGG i vårt vardagsrum! Dessutom är den inte så vansinnigt dyr. Men Johan lär väl bara tycka den är konstig som med allt annat jag föreslår haha…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s