Emilia <3 · Mat & recept

Att misslyckas med bakning

IMG_9693.JPG
Den här lilla tjejen åkte vagnen hela vägen till Farsta och SOMNADE i den på vägen tillbaka!? Woweeee kände mamman då.

Idag har vi varit i Farsta centrum. Och eh handlat igen. Ja. Tre fina springformar och rosa livsmedelsfärg från Panduro. Blev så uppspelt av mina inköp och såklart av fina kitchenaiden att jag bakade en sockerkaka när vi kom hem. Som blev 1) platt och 2) hade en metallisk smak av bakpulver. Usch! Vad hände!? Tur att jag bestämde mig för att provbaka, nu har jag tid att reda ut vad jag gjort för fel så att det inte händer på själva dopbaket. Hur som helst vad kitchenaiden toppen! Helt fantastisk att baka med! Min juvel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s