Familj & vänner · Mat & recept

Rosa allt

Sjukt effektiv dag igår! Vi var nämligen och gjorde lite ärenden, först på Sova där vi äntligen bytte vår fasta madrass (vad tänkte jag på??) mot en fast/medium. Så kanske äntligen ryggontet får ett slut! 8 veckors leveranstid igen dock…..

Roligare var det att sen titta ut en KitchenAid på Elgiganten (aaahh pirr-i-magen-glad att jag äntligen unnat mig en!!!) och inhandla köksgrejer som behövs inför bakningen till dopet, kan inte fatta att vi inte hade en stektermometer, köksvåg och vattenbadsskål förut? Har ju behövt det jättelänge! Jag måste även köpa fler springformar, muffinsplåt, cupcakeformar och massa annat. Nej billigt blir det här dopet inte… Jag tycker hur som helst att myperfectday.se har himla mycket fint, men jag ska även kika på Panduro. Älskar ju som sagt rosa och tänker att temat ska vara gammelrosa… Rosa cupcakes, rosa ballonger, rosa allt!

IMG_9622.JPG

2 reaktioner till “Rosa allt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s