Hem & inredning

KitchenAid

Skärmavbild 2014-10-19 kl. 18.42.55 Skärmavbild 2014-10-19 kl. 18.43.50 Skärmavbild 2014-10-19 kl. 18.45.22 Skärmavbild 2014-10-19 kl. 18.44.58

Nä men jag måste ju köpa en KitchenAid. Kom jag på idag. Herregud, jag har massor att baka till dopet – maräng, smet och deg av olika slag. Hade jag tänkt att göra det för hand eller!? Visst, jag SKULLE ju kunna använda elvisp, men… då får jag ju inte köpa en KitchenAid haha! Jag har velat ha en i fin färg i många år, nu behöver jag en så nu slår jag fasen till! Frågan är bara vad jag ska ha för färg… pastellig ska den i alla fall vara! Den ljusrosa är himla fin men passar faktiskt inte in i vårt kök/stil. Den pistagegröna är underbar men frågan är om jag inte skulle tröttna på den till slut? Jag tror att jag har bestämt mig för en pärlvit men jag ska sova på saken för säkerhets skull. Alltså INTE köpa på impuls som jag annars alltid gör…

UPDATE: Sova på saken blev det inte mycket av, nej… En pärlvit är beställd och snart på väg till mig!!!! Impulsshopping for the win helt enkelt haha. Jag valde det här paketerbjudandet från Bagaren och kocken och nu är jag så himla spänd på att få hem det. Kände mig som en sjukt oansvarig lyxfällanmänniska när jag klickade på ”beställ” heh. Men nej, jag älskar att baka och denna kommer underlätta jättemycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s