Shopping · Ytligheter

När min snåla sida kommer fram

IMG_9342.JPGIMG_9341.JPGIMG_9351.JPG

De senaste dagarna har jag verkligen saknat en bra regnjacka, jag har bara en tunn, kort golfregnjacka som inte alls funkar i höstrusk. Så idag tog jag och Emilia en tur till Stadium och tittade runt och hittade faktiskt en regnjacka som uppfyllde alla mina krav: den skulle vara i galon, vara så pass lång att man kan sitta på den (tänker på alla kommande dagar i sandlådan), ha luva och stora vattentäta fickor som man kan ha mobilen i och så skulle den vara snygg (så snygg en regnjacka nu kan vara), i en diskret färg. Denna från Everest hade allt detta och till ett rimligt pris, så det blev ett köp och jag är mycket nöjd! Inte för att jag testat den i regn ännu i och för sig 😉

Men det är konstigt ändå hur min hjärna resonerar om olika inköp. Att köpa inredning till hemmet och kläder till Emilia gör jag ofta och gärna men när det är nåt jag verkligen BEHÖVER, då blir jag snål plötsligt! Jag stod där och funderade ett bra tag innan jag bestämde mig för att slå till. Då har jag ändå verkligen saknat en bra regnjacka! Att därefter gå till Lagerhaus och Åhléns och köpa två snygga kaffekoppar och en flaska att ha olja i krävde däremot noll betänketid. Haha min hjärna ❤

4 reaktioner till “När min snåla sida kommer fram

  1. Haha jag är likadan ❤ Har alltid varit lite snålare mot mig själv än andra, men det är iiiiingenting mot vad jag blivit sen Max kom. Nu vill jag bara handla åt honom och gör det utan att blinka trots att jag kanske egentligen skulle behöva lägga pengar på något jag verkligen behöver.

  2. Fin ju, måste också ha en #genomsurmamma #torrunge
    Och va du har krymt!! Bra jobbat med maten!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s