Allt och inget · Emilia <3

Måndag

IMG_9291-0.JPGTydligen var det tema rosa igår haha!

Vilken myshelg det har varit alltså, barnmässan, allmänt hemmafix och besök av min farbror och faster och kusiner igår som lämnade av släktens dopklänning som är runt 50 år gammal. Lite gulnad är den, tänkte se om vi kan kemtvätta den, och så ska vi köpa ett rosa sidenband eftersom det är ett blått på nu sedan mina yngsta kusiner döptes för typ 13 år sedan. Lite småfix. Det är verkligen dags att lägga på ett kol med dopförberedelserna nu! Måste beställa fika, köpa finkläder- och skor till oss alla tre, boka in samtal med prästen, osv.

Idag skippar vi babysim eftersom att jag måste åka till min naprapat och fixa till ryggen. Blir tokig på alla låsningar jag får och hur stel jag blir. Är så bitter på att det är min rygg som väcker mig om nätterna medan Emilia vaknar en eller två ggr per natt (inte genom att skrika utan genom att böka runt och leta efter bröstet, vilket jag vaknar av) för mat, äter typ 10 min och somnar om direkt. Tänk om ryggen funkade, vad mycket sömn jag skulle få!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s